MEB'İN GÖREVİ MİTİNGLERE İNSAN TOPLAMAK MIDIR? Özel

ADANA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ CEO’SUNDAN

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN ADANA MİTİNGİ İÇİN SKANDAL KARAR

 

 

Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü Sayın CEO, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 29 Mayıs Adana’da düzenleyeceği mitinge katılımın artırılması için Adana Milli Eğitim Müdürlüğünün resmi web sitesine girişte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafının üzerine, 'Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 29 Mayıs 2015 tarihinde Adana’ya geliyor.' yazısı dikkat çekiyor.

 

Devletleşen AKP, Cumhurbaşkanının koordinasyonu altında devletin tüm kurum ve olanaklarını seçimi kazanmak için seferber etmiş durumda. Bu uğurda her gün, her saat anayasayı ayaklar altına almaktan çekinmedikleri gibi seçim güvenliğini de tehdit etmektedirler.

 

MEB'İN GÖREVİ MİTİNGLERE İNSAN TOPLAMAK MIDIR?

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın devletin bütün olanaklarını kullanarak il il gezip toplu açılış adı altında AKP’nin mitingini yaptığını aşikârdır. Adana Milli Eğitim Müdürü (CEO)’nun yapmış olduğu bu reklam 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerin demokratik ve adil olmadığını gösteren en belirgin kanıtıdır.

 

Eğitim emekçileri iktidar partisinin ücretli köleleri değildir. Kamu emekçilerini ve öğrencileri bu mitinglere çağırıp muhalefet partilerine ve muhalif bütün kesimlere hakaretler etmek hangi etik kurallarla ifade edilebilir.

 

Milli Eğitim Müdürlüklerinin görevi iktidar partisinin mitinglerine insan toplamak değil, eğitimin sağlıklı bir şekilde yürütülmesini sağlamaktır.25.05.2015

 

 

 

Ahmet KARAGÖZ

 

Şube Başkanı

 

Okunma 2768 defa